Album: De verloren voorouders

Reeks: Huurling, De (De definitieve editie)
Nummer:1.9
Titel: De verloren voorouders
Type:Luxe
Status: Verwacht : juni 2022
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Vicente Sacistán Segrelles [Tekeningen & Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789034 309129
Prijs (1e druk): € 39,95
Info: Aansluitend op de ontdekkingen in het album Het Jaar 1000, gaat Nan-Tay op zoek naar het volk waar Nan-Ky en zij van afstammen, daarbij geholpen door de Huurling. Na een lange speurtocht komen ze terecht bij een Incabeschaving vol pracht en praal, maar helaas met nogal barbaarse rituelen!
Bij de eerste verschijning viel het prachtige schilderwerk van Huurling-tekenaar Vicente Segrelles al enorm op en de dertien in de afgelopen jaren bij uitgeverij Arboris verschenen
albums van de reeks zijn dan ook vele malen ongewijzigd herdrukt. Nu de scan- en druktechnieken de afgelopen jaren veel beter geworden zijn, heeft Segrelles al zijn pagina’s met de beste apparatuur opnieuw laten digitaliseren, wat een veel gedetailleerder beeld oplevert, en alle albums voorzien van een zestien pagina’s dossier met unieke illustraties en achtergrondinformatie.
Van deze versie verschijnen nu tegelijk deel 9 en 10, met nieuwe vertalingen en letteringen, gedrukt op zwaar kunstdrukpapier en gebonden in harde kaft.

De luxe versie is in linnen gebonden met een losse omslag. De oplage is gelimiteerd op 90 genummerde exemplaren en bevat een speciale ex-libris, die gesigneerd is door Vicente Segrelles.
 

Einde van deze pagina.