Reeks: Princess en Ponyhaar

Instellingen

Princess en Ponyhaar

De strip is bedacht door Hanna Riemens en de illustraties zijn gemaakt door Vanessa Eman.
In juni 2003 kreeg Hanna het idee om al haar grapjes in een stripboek uit te brengen. Aangezien tekenen niet tot haar talenten behoorde besloot zij om o.a. via internet op zoek te gaan naar een tekenaar/es en zo hebben Vanessa Eman en zij elkaar leren kennen. Na veel overleg en diverse schetsfases kwamen de namen Ponyhaar en Princess al snel naar voren. De karakters zijn voortgekomen uit Hanna’s eigen relatie met haar man Harry, die zij Ponyhaar noemt.
Ponyhaar is een traditionele man doch erg verstrooid en ietswat slordig, Princess is erg modern en ijdel, toch weten beiden altijd weer een brug naar elkaar te slaan door hun liefde voor elkaar. Ze nemen elkaar zoals ze nu eenmaal zijn met de nodige plus- en minpunten. Ze zijn allebei ad rem evenals hun hondje Lotty die zo nu en dan ook flink sarcastisch uit de hoek kan komen.
Doordat zowel Vanessa als Hanna beiden een indische achtergrond hebben komt het multiculturele aspect ook ter sprake in de strip, zonder dat we direct belerend willen zijn.
We hebben nu een klein introductieboekje gemaakt om onder de aandacht te brengen bij uitgeverijen en andere belangstellenden.
Reeds is er ook een vrolijk lied gemaakt wat ingezongen is door Princess.
Het lied van Ponyhaar en Princess is ook te koop op cd voor 2 euro per cd.
Ook t-shirts met de avonturen van Princess en Ponyhaar erop zijn te koop voor €12,50 per stuk.
Voor vragen over de strip/teksten/cd’s/t-shirts kunnen de mensen contact opnemen met hannariemens@hetnet.nl of bellen op 06-51226389.
Softcover
Scans
Jaar
Uitgever(s)Auteur(s)
Bestel
1.1
Princess en Ponyhaar (O) 2004 Riemens, Hanna Vanessa Eman / Hanna Riemens
 

Einde van deze pagina.