Album: De veerman van de dood

Reeks: Mick Mac Adam
Nummer:2.1
Titel: De veerman van de dood
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Arcadia
Auteur(s): André Beniest (Benn, André) [Tekeningen] / Stephen Desberg [Scenario]
Uitgekomen (1e druk): Week 23, 2002
Prijs (1e druk): € 9,95
Info: Londen, begin vorige eeuw. Sinds enkele weken hangt er een gespannen sfeer in de Engelse hoofdstad. Zodra de avond valt over de metropool, lopen de straten leeg en valt er nauwelijks nog een levende ziel te bespeuren. Eén van de weinigen die zich na zonsondergang nog buiten waagt, is niemand minder dan Mick Mac Adam. Met stevige tred doorkruist de Schotse detective de donkere steegjes van de achterbuurten, voortdurend op jacht naar gevaarlijke misdadigers en onooglijke monsters.
In De veerman van de dood gaat Mick Mac Adam de strijd aan tegen een op wraak beluste dwerg, een ingenieuze juwelendief en een stelletje klunzige inbrekers die de slag van hun leven denken te slaan. Bij het onderzoek naar een reeks mysterieuze verdwijningen kan onze speurder bovendien rekenen op hulp uit onverwachte hoek...
De veerman van de dood bevat de eerste vier verhalen die André Benn ooit maakte van Mick Mac Adam. Zoals we ondertussen gewend zijn van de speurder, zijn ingrediënten als spanning, humor en mystiek nu ook weer van de partij.
Genummerd (x/650) en gesigneerd.
 

Einde van deze pagina.