Album: De mazen van de wet

Reeks: I.R.$.
Nummer:1.1
Titel: De mazen van de wet
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Lombard, Le
Auteur(s): Stephen Desberg [Scenario] / Bernard Vrancken [Tekeningen]
ISBN: 90 5581 241 2
UAC/ISBN-13: 9789055 812417
Uitgekomen (1e druk): Week 15, 1999
Prijs (1e druk): fl. 10,95
Info: Larry B. Max behoort tot een select gezelschap experts van de speciale afdeling van de I.R.S. (International Rescue Service), de almachtige Amerikaanse belastingdienst.
Larry, die de circuits voor de belastingontduiking en het witwassen van geld even grondig kent als een pianovirtuoos een partituur van Mozart, beschikt over alle benodigde computerfaciliteiten om de banden tussen de aller rijksten en de top van de onderwereld aan te tonen. Een van de meest delicate dossiers die hij te behandelen krijgt, is de zaak van een puissant rijke joodse Amerikaan die zich bij de zwitserse banken inzet voor de teruggave van de tegoeden van joodse oorlogsslachtoffers, maar ook betaald heeft voor de moord op een voormalige werknemer van de Unie van Zwitserse banken. Als Larry de rekeningen van deze miljardair uitpluist, komt hij de geheimzinnige herkomst van diens reusachtige kapitaal op het spoor...
Een nieuwe held en een nieuwe reeks! Een moderne triller met de recente politieke en financiŽle ontwikkelingen als onderwerp.
48 pagina's, kleur
Door: Vrancken / Desberg
Prijs: fl. 10,95
 

Einde van deze pagina.