Album: Het pension van dokter Eon 1

Reeks: Getekend, Collectie
Nummer:Special
Titel: Het pension van dokter Eon 1
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Lombard, Le
Auteur(s): Patrick Cothias / Werner Goelen (Griffo)
Uitgekomen (1e druk): Week 19, 1998
Prijs (1e druk): fl. 23,50
Info: Een wonderlijke vlucht boven een koekoeksnest, van de hand van de scenarist van "De 7 levens van de Sperwer" en de tekenaar van "SOS Geluk".
Bijgestaan door haar assistent annex kop van jut Mathieu White besluit de jonge journaliste GabriŽlle Large, die altijd op zoek is naar primeurs en schandalen, een onderzoek in te stellen naar een op en top Britse psychiatrische inrichting die ergens ver weg op een heuvel in de Schotse Hooglanden is gelegen. Ze ontmoet er de raadselachtige dokter Arnol Eon en zijn schaarse patiŽnten, die stuk voor stuk een vooraanstaande rol in de samenleving hebben gespeeld voordat ze "ontspoorden". Daartoe behoren Jiminy Cricket (een eigenaardige mongool met bovennatuurlijke krachten), Michelle Lamour (voormalig Hollywoodster), Gloria Hope (voormalig schrijfster van bestsellers), Timothy Tips (voormalig plantkundige), Lord Wellington (voormalig minister) en Gulverburry (voormalig financieel topman).
Een merkwaardig verhaal vol kleurrijke gekken, maar ook mogelijke spoken en andere min of meer droomachtige wezens die overal kunnen opduiken.
64 pagina's, hardcover, kleur
Door: Cothias / Griffo
Prijs: fl. 23,50
 

Einde van deze pagina.