Album: Boek 4 - De Pnume

Reeks: Tschaï - De waanzinnige planeet
Nummer:2.4
Titel: Boek 4 - De Pnume
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar    ( Bestel )
Uitgever(s): Daedalus
Auteur(s): Li-An [Tekeningen] / Jean-David Morvan (JDMorvan) [Scenario] / Scarlett Smulkowski (Scarlett) [Kleuren] / Sophro [Vertaling] / Jack Vance [Verhaal naar]
UAC/ISBN-13: 9789463 947305
Uitgekomen (1e druk): Week 13, 2024
Prijs (1e druk): € 23,50
Info: Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid is op aarde een boodschap ontvangen van een andere planeet! 212 jaar later komt het ruimteschip Explorer IV aan in een baan om deze planeet... en wordt bijna onmiddellijk vernietigd met een ruimteafweerraket. De enige overlevende van de ramp is Adam Reith, die met zijn dropship neerstort in de jungle van Zuid-Kotan. De voormalige militair zal het van zijn buitengewone aanpassingsvermogen moeten hebben om te overleven op deze bizarre en meedogenloos wilde wereld, die door zijn bewoners ‘Tschai’ wordt genoemd.

"Tschai - de waanzinnige planeet" is een van de bekendste werken van de Amerikaanse SF-auteur Jack Vance. De cyclus bestaat uit vier romans: "Een stad vol Chasch", "Onder de Wankh", "De Dirdir" en "De Pnume". De stripbewerking van dit epische verhaal beslaat acht albums.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.