Album: Zeppelin's war 3: Zeppelin contra Pterodactylus

Reeks: Wunderwaffen (Stelt voor)
Nummer:1.4
Titel: Zeppelin's war 3: Zeppelin contra Pterodactylus
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Daedalus
Auteur(s): Digikore Studios [Kleuren] / Richard D. Nolane [Scenario] / Ronan Toulhoat / Frank Vanzeer / Vincenç Villagrasa [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789463 946810
Uitgekomen (1e druk): Week 42, 2023
Prijs (1e druk): € 22,50
Info: Duitsland bezit een groot deel van Noord-Frankrijk. Parijs en Londen worden bijna elke nacht gebombardeerd door Zeppelineskaders. Aan het roer van een ervan staat officier Hitler, een jonge heethoofd geobsedeerd door het oude, superieure ras van de Arische Atlantiërs. Het beschermingescadrille wordt aangevoerd door Göring, die zich met alle geweld wil meten met Guynemer, de legendarische Franse jachtpiloot.
Raspoetin, die in extremis uit Rusland is weggehaald, manipuleert zijn Duitse redders door hun voor te spiegelen dat hij hen naar de andere wereld kan brengen waar hij de vreselijke kracht van de Vril heeft gekregen. Daar zouden de afstammelingen van het oude, superieure Arische ras wonen, zo fluistert hij Hitler in.
Het is echter ook een wereld die op het punt staat te verdwijnen, waar bloeddorstige vliegende reptielen niet onder de indruk zijn van de gigantische zeppelin en de Fokker jachtvliegtuigen.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.