Album: Bittere kou

Reeks: Konvooi
Nummer:2.17
Titel: Bittere kou
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar    ( Bestel )
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Hans van den Boom [Vertaling] / Philippe Buchet [Tekeningen & Kleuren] / Jean-David Morvan (JDMorvan) [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789034 309471
Uitgekomen (1e druk): Week 13, 2024
Prijs (1e druk): € 21,95
Info: Nävis komt maar niet los van haar verleden. Nadat ze heeft ontdekt dat ze een zoon heeft, krijgt ze nu het dwingende verzoek van de Magister om een geheime missie uit te voeren. Ze moet uit een museum op een in een burgeroorlog verwikkelde planeet een voorwerp stelen, en laat dat nu uitgerekend de planeet Trijj 768 zijn, waar ze Clement Vildieu, de vader van haar zoon, heeft leren kennen.

De reeks Konvooi verscheen bij uitgeverij Arboris altijd alleen in een slappe kaftversie, al bestond er wel een versie in harde kaft, die in samenwerking met een stripwinkel werd uitgebracht. Die co-uitgave is echter alweer een aantal jaren geleden beëindigd en daarom zal Arboris voortaan ook een versie in harde kaft van de nieuwe delen van Konvooi gaan uitgeven. We beginnen met drie delen tegelijk, de nrs. 15, 16 en 17, en zullen de ontbrekende delen zo snel de mogelijkheid zich voordoet ook uitbrengen.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.