Album: Verloren ziel

Reeks: Verloren ziel
Nummer:1.1b
Titel: Verloren ziel
(Titel) Aanvulling: herziene editie
Type:Hardcover
Status: Verwacht : februari 2023
Uitgever(s): Dark Dragon Books
Auteur(s): Matthieu Bonhomme [Tekeningen] / Gwen de Bonneval [Scenario] / Remco Sťbastien Koning [Vertaling] / Walter [Kleuren]
Prijs (1e druk): Ä 34,95
Info: GabriŽl kan de dood van zijn vader niet accepteren. Als zijn moeder, Pfilomene, ingaat op het aanzoek van Brifaut, ziet hij het vooruitzicht op een leven met deze weinig gewaardeerde stiefvader niet zitten. Op de dag van het vertrek naar hun nieuwe huis verdwijnt zijn zus, Helis, en blijft onvindbaar. Hun moeder maakt zich ernstig zorgen omdat de streek krioelt van de gevaarlijke rovers, GabriŽl besluit Helis te gaan zoeken, die beweert dat hun vader nog leeft. Onderweg ontmoet hij de ridder BrabanÁon, die ermee instemt om hem te helpen. Hij ontdekt dat GabriŽl over verbazingwekkende vaardigheden beschikt en er verschijnen steeds vreemdere voortekenen die hem aanmoedigen door te gaan.
Wat volgt is een avontuurlijke reis die leidt naar de grenzen van het vreemde en het fabelachtige, bezaaid met valkuilen, vreemde ontmoetingen en fantasieŽn die hij onder ogen zal moeten zien om volwassen te worden.

Hardcover met stofomslag en Art-Print. 144 blz.
UAC 9789463739269 (gelijk aan HC1.1a)
 

Einde van deze pagina.