Album: De spionnen

Reeks: Zorro
Nummer:6.2
Titel: De spionnen
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Dark Dragon Books
Auteur(s): Giby [Kleuren] / Mariella Manfré [Vertaling] / André Papazian [Scenario] / Jean Pape [Tekeningen] / Didier Ray
UAC/ISBN-13: 9789464 601268
Uitgekomen (1e druk): Week 45, 2022
Prijs (1e druk): € 27,95
Info: Zorro is in 1919 geboren uit de pen van Johnston McCulley. Bijna 100 jaar later heeft de gemaskerde burgerwacht nog niets van zijn vurige temperament verloren. Overdag is hij een respectabele Californische edelman, maar als de nacht valt bestrijdt Don Diego de la Vega onrechtvaardigheid met de punt van zijn degen. Zijn werk signeert hij met de beroemde Z van Zorro. De gemaskerde vos en zijn medespelers Sargento Garcia, de bediende Bernardo en het paard Tornado vulden de kindertijd van diverse generaties in de vorm van talrijke boeken, films, tvseries, tekenfilms en heel veel strips.
Jean Pape was een van de meest getalenteerde tekenaars van Zorro. Hij produceerde diens avonturen gedurende meer dan 10 jaar, van 1967 tot 1980, in het gelijknamige tijdschrift.
In dit album zijn drie fraaie verhalen opnieuw ingekleurd en niet eerder zo uitgegeven: De spionnen, Het dorp Pueblo en Het duel bij dageraad.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.