Album: De odyssee van Fenyx (2/2)

Reeks: Immortals Fenyx rising
Nummer:1.2
Titel: De odyssee van Fenyx (2/2)
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Standaard / Ubisoft
Auteur(s): Peter Ingelbrecht [Vertaling] / Krystel / Looky [Tekeningen] / Nykko [Scenario] / Arif Prianto [Kleuren] / Siamh [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789462 108271
Uitgekomen (1e druk): Week 14, 2022
Prijs (1e druk): 9,50
Info: Welkom in de onderwereld, Fenyx!
Aan de poorten van Hadas' koninkrijk staat Fenyx op het punt het hol van de dood binnen te gaan: het land der schaduwen waaruit niemand terugkeert... Zij heeft Niobe beloofd haar zoon bij haar terug te brengen en het lot te herstellen dat Tantalus, haar krankzinnige vader, haar heeft opgelegd. Fenyx is van plan zich aan haar belofte te houden, mar maakt zich geen illusies: er zullen vele gevaren zijn. Zij weet dat zij Cerberus zal moeten trotseren en Charon voor de gek houden... Zij weet dat de hele Onderwereld haar zal willen verdrijven, omdat een levende ziel hier niet welkom is. Want het leven brengt hoop met zich mee en alle doden zullen Fenyx vragen hen te helpen te ontsnappen uit deze helse eeuwigdurende brandhaard.

Liefhebbers van uitdagende en legendarische duels, duik in het hart van de Griekse mythologie met 'De odyssee van Fenyx'. Het verhaal dat zich afspeelt in het universum van de videogame Immortals Fenyx Rising, staat los van de game maar haalt er zijn epische inspiratie en een gezonde dosis actie en avontuur vandaan.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.