Album: Op naar het eiland

Reeks: Peter Pan (Bundeling)
Nummer:1.1
Titel: Op naar het eiland
Type:Luxe
Status: Verwacht : november 2021
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Hans van den Boom [Vertaling] / Régis Loisel [Tekeningen & Scenario & Kleuren]
UAC/ISBN-13: 9789034 308900
Prijs (1e druk): € 59,95
Info: Pan wordt algemeen beschouwd als een van de meesterwerken van Régis Loisel. Het werd dan ook hoog tijd voor een integrale uitgave van deze stripreeks! De geweldige bewerking die Loisel maakte van het alom bekende boek van James Matthew Barrie maakt optimaal gebruik van de extra mogelijkheden die het medium stripverhaal biedt ten opzichte van een geschreven roman. Loisel schildert eerst een pakkend beeld van het Dickensiaanse Londen en neemt ons dan mee naar het sprookjesachtige eiland waar de meeste verdere avonturen zich zullen afspelen en de lezer wordt direct de dromerige wereld ingezogen die Loisel ons schildert.
De twee delen waaruit deze integrale uitgave bestaat zullen uiteraard een verzorgd dossier bevatten met veel schetsen, niet eerder verschenen tekeningen en informatie over de strip en zijn auteur.

Bevat de verhalen:
- Londen
- Opikanoba
- Storm

De luxe versie is in linnen gebonden met een losse, van de normale HC afwijkende omslag. De oplage is gelimiteerd op maximaal 150 exemplaren, genummerd en gepreegd, en bevat een speciale ex-libris, eveneens met preeg.
 

Einde van deze pagina.