Album: Grootse avonturen

Reeks: Jacques Gipar, Een avontuur van (Bundeling)
Nummer:1.2
Titel: Grootse avonturen
Type:Hardcover
Status: Verwacht : mei 2022
Uitgever(s): Silvester
Auteur(s): Jean-Luc Delvaux [Tekeningen & Kleuren] / Thierry Dubois [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789463 069236
Prijs (1e druk): € 39,95
Info: Jacques Gipar, ster-verslaggever van de France Enquêtes, stort zich steeds opnieuw in de hachelijkste situaties om een primeur voor zijn krant binnen te halen. Vergezeld door Petit-Breton, zijn sympathieke sidekick, die goed thuis is in de onderwereld, bereist hij het Frankrijk van de vijftig- en zestiger jaren, altijd aan het stuur van iconische automobielen, die vaak niet ongeschonden uit de strijd komen.
Februari 1954. Wat zit er achter de verdwijning van een eenvoudige vertegenwoordiger, die in de Somme wordt teruggevonden? In mei van datzelfde jaar worden er overal gesmokkelde sloffen sigaretten aangeboden en stijgt het sterftecijfer in Marseille door rondvliegende kogels. Is er een verband tussen deze gebeurtenissen te ontdekken? Jacques Gipar lost het raadsel natuurlijk op!
Van het noorden tot in het zuiden, deze beroemde Franse journalist zal zijn krant niet aan de zijlijn laten staan bij het oplossen van deze misdaden en hij voert zijn recherches dan ook op volle snelheid uit.
 

Einde van deze pagina.