Album: Antoine Sèvres

Reeks: Broeder inquisiteur
Nummer:1.1a
Titel: Antoine Sèvres
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Dark Dragon Books
Auteur(s): Paulo Francescutto [Kleuren] / Vincent Hoberg [Vertaling] / Alessio Lapo [Tekeningen] / Antoine Quaresma [Kleuren] / Laurent Rullier [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789463 739306
Uitgekomen (1e druk): Week 8, 2022
Prijs (1e druk): € 34,95
Info: De Dominicanerbroeder Antoine Sèvres reist rond over de wegen van het koninkrijk van François I, maar veel tijd om te preken heeft hij niet. Om de een of andere reden lijkt Antoine om de haverklap tegen moorden aan te lopen... Hij heeft zowel de slavenketenen van de barbaren als de wrede verhoren van de Inquisitie ervaren en weet zo dat het soms beter is om de aard van de mens te onderzoeken dan de heilige geschriften te ontcijferen als je het kwaad aan de kaak wilt stellen. Het kwaad dat net zo goed in een boer kan wonen als in een heer of gegoed burger.
De twijfel leeft in hem, de wetenschap maakt hem nieuwgierig en het opkomende humanisme verleidt hem... Hij weet prima hoe hij met de dolk moet omgaan die hij onder zijn pij verbergt, maar reflectie en deductie blijven zijn favoriete wapens om de bloedige raadsels op te lossen die hij onder ogen krijgt.
Scan kaft:
Scan pagina:
 

Einde van deze pagina.