Album: Voordeelpakket Dune Huis Atreides (HC 2.1 + 2.2)

Reeks: Dune
Nummer:Special
Titel: Voordeelpakket Dune Huis Atreides (HC 2.1 + 2.2)
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Silvester
Auteur(s): Kevin J. Anderson [Scenario] / June Chung / Alex Guimarăes [Kleuren] / Brian Herbert [Scenario] / Jae Lee / P. Moretti [Vertaling] / Dev Pramanik [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789463 068666
Uitgekomen (1e druk): Week 51, 2021
Prijs (1e druk): € 49,95
Info: De eerste adaptatie ooit van de New York Times bestseller Dune: House Atreides wordt met dit boek afgerond. Geadapteerd en geschreven door Brian Herbert en Kevin J. Anderson, auteurs van de prequel roman met dezelfde titel, gebaseerd op de notities van geestelijke vader Frank Herbert en getekend door Dev Pramanik.
Na de voortijdige dood van zijn vader wordt de jonge Leto Atreides Hertog van Huis Atreides, terwijl Duncan Idaho zijn eerste stappen zet om Leto's rechterhand te worden. Ondertussen verspilt Baron Harkonnen geen tijd om de eeuwenlange strijd tussen Harkonnen en Atreides in het geheim voort te zetten. Een nieuw tijdperk breekt aan wanneer Kroonprins Shaddam zich van zijn vader kan ontdoen om zo de troon van het Keizerrijk te pakken te krijgen. En Pardot Kynes, die nu door de Fremen gezien wordt als een profeet, voert zijn plannen door om een oase te maken van de woestijnplaneet.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.