Album: De privéjacht

Reeks: Konvooi
Nummer:1.15
Titel: De privéjacht
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Hans van den Boom [Vertaling] / Philippe Buchet [Tekeningen & Kleuren] / Jean-David Morvan (JDMorvan) [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789034 307811
Uitgekomen (1e druk): Week 21, 2021
Prijs (1e druk): € 9,95
Info: Nävis is gerehabiliteerd en de Grote Raad heeft haar weer haar oude baan als speciale agent aangeboden, maar ze is de corruptie in de hogere kringen zo zat dat ze ervoor kiest om door te gaan met het als goedbetaalde huurling uitvoeren van allerhande klusjes. Ze neemt het aanbod aan van een miljardair die zegt iemand te zoeken die de gevaarlijke diersoorten op een door hem gekochte asteroïde kan vangen, waar hij een buitenhuis wil bouwen. De taak blijkt echter niet meer dan een test te zijn en ze ontdekt dat er en gemeen addertje onder het gras zit.
Aan de andere kant van de Melkweg is de onbekende beschermeling van de door Nävis geobsedeerde Enshu Atsukau op een ijzige planeet op jacht naar de zes resterende leden van het Yiarku-KaH moordenaarsras, die het volk van Atsukau bijna geheel hebben uitgeroeid. Atsukau is de enige die weet welk verband er bestaat tussen de onbekende en Nävis... maar dat zal snel gaan veranderen!
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.