Album: De organisatie

Reeks: Exit
Nummer:1.1
Titel: De organisatie
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Alain Mounier / Bernard Werber
ISBN: 90 3432 919 4
UAC/ISBN-13: 9789034 329196
Uitgekomen (1e druk): Week 13, 2000
Prijs (1e druk): fl. 11,95
Info: Voor Amandine gaat alles beroerd! Ze verkeert op voet van oorlog met haar baas, de uitgever van een blad over videospellen, die wil dat ze uitsluitend positief schrijft over de videospellen van de adverteerders in zijn blad. Op de dag dat ze er genoeg van heeft en ontslag neemt ontdekt ze bovendien dat haar vriend haar bedriegt en komt de huisbaas haar vertellen dat hij haar het huis uit zal laten zetten. Ze kan het niet meer aan en wil er een eind aan maken. Op het internet komt ze een enquète tegen over het plegen van zelfmoord, die na het geven van de juiste antwoorden een tweede niveau blijkt te bevatten.
Daarop vindt ze informatie over de organisatie 'Exit', een vereniging van mensen die dood willen. Het principe is simpel: als je je inschrijft krijg je een lijst van 20.000 personen, die je mag doden en die jou mogen doden, waar en hoe dan ook.
Amandine schrijft zich in... maar de volgende dag verandert haar leven en lacht alles haar weer toe. Ze wil van de lijst af... maar dat is onmogelijk! Ze heeft dan ook geen keus en moet meespelen...
Door: Bernard Werber / Alain Mounier
Prijs: fl. 11,95 / 240 Bfr.
Scan kaft:
Scan pagina:
 

Einde van deze pagina.