Album: Herrijzenis

Reeks: Elfquest
Nummer:1.60
Titel: Herrijzenis
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Joellyn Auklandus / Steve Blevins / Kathryn Bolinger / Richard Pini / Wendy Pini / Craig Taillefer
ISBN: 90 3430 045 5
UAC/ISBN-13: 9789034 300454
Uitgekomen (1e druk): Week 10, 2002
Prijs (1e druk): 6,50
Info: In het eerste verhaal lezen we hoe Snijder en zijn elfentroep eindelijk, met de hulp van de halftrol Tweekant en het mensenkind Shuna, in de kristallen kamers arriveren. Om het paleis weer te herstellen is echter de hulp van Timmain nodig en Arogee gaat proberen haar te vinden. Grohmul Djun is overmeesterd en met webspul vastgebonden, maar Shuna gaat zonder dat iemand het ziet naar hem toe. Ze wil hem terechtstellen...
In het tweede verhaal hebben de elfen van Amber's groep hun kamp opgeslagen in een rotsachtige streek, waar de vreemde elf Teir al langer woont. De plek lijkt veelbelovend, maar er hebben zich inmiddels al diverse vreemde magische voorvallen voorgedaan en Hemelwijs denkt dat de geheimzinnige Teir daar verantwoordelijk voor is. De elfen besluiten de omgeving te gaan verkennen, maar al snel worden ze belaagd door een kudde van vorm veranderde dieren en raakt Amber zwaargewond!
Teir neemt het op tegen de monsters, maar belandt in een magisch coma. De aanvoerder van de beesten wil de magie van Teir hebben en de elfen moeten hem wel uitleveren, maar hoe...?
Door: Richard en Wendy Pini, e.a.
Prijs: 6,50.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.