Album: Melisande: Manevrouwtje

Reeks: Arcadia archief
Nummer:1.46
Titel: Melisande: Manevrouwtje
Type:Luxe
Status: Verwacht :
Uitgever(s): Arcadia
Auteur(s): Frédéric Seron (Clarke)
UAC/ISBN-13: 9789491 657450
Prijs (1e druk): € 46,00
Info: Met Manevrouwtje verschijnt er voor het tweede opeenvolgende jaar een album van de bevallige heks bij vzw Arcadia. Na Melisandes amoureuze perikelen in Het tovertoernooi zijn het deze keer de capriolen van haar beste vriendin Manevrouwtje die een hoofdrol opeisen in dit nieuwe avontuur. De sympathieke, maar o zo klunzige heksenleerlinge slaagt er keer op keer in alles in het honderd te doen lopen, en dit meermaals tot grote ergernis van haar vrienden. Wanneer Manevrouwtje ongewild Melisande in een lastig parket brengt, slaat het noodlot toe en wordt de vriendschap van de heksen zwaar op de proef gesteld!
Met Manevrouwtje is de reeks rond het sympathieke heksje aan haar achttiende album toe in het Nederlands. Zestien verschenen er eerder bij uitgeverij Dupuis en nu ook al twee bij Arcadia. Tekenaar Frédéric Seron, alias "Clarke", kende aan de zijde van scenarist Franois Gilson zijn doorbraak bij het strippubliek in 1992 met de belevenissen van Melisande. De Luikse tekenaar maakte ook nog albums van De babysitters en Vieze Sprookjes en tekende het one shot Luna Almaden dat binnen de Vrije Vlucht-collectie verscheen.

Oplage 50 luxe exemplaren genummerd (I t/m L), met blauw linnen rug, verpakt in een luxueuze doos met twee kleurenprenten
Er verschenen ook nog:
- 500 exemplaren genummerd (x/500) en gesigneerd.
- 65 buitenhandel (HC 1 t/m HC 50 en HC I t/m HC XV) exemplaren??
 

Einde van deze pagina.