Album: Reis door de tijd 7

Reeks: Geronimo Stilton (Reis door de tijd)
Nummer:1.7
Titel: Reis door de tijd 7
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Wakkere Muis, De
Auteur(s): Silvia Bigolin [Tekeningen] / Geronimo Stilton [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789085 922971
Uitgekomen (1e druk): 2015
Prijs (1e druk): € 24,95
Info: Keizer Kattenklauw III en zijn piratenkatten zijn van plan om Muizeneiland de oorlog te verklaren. Daarom gaat Geronimo in opdracht van professor Volt opnieuw op reis door de tijd! Zijn missie: erachter zien te komen hoe knagers in het verleden ervoor zorgden dat er geen oorlog uitbrak en de vrede bewaard bleef. De professor heeft vier muizenissige bestemmingen uitgezocht:
1. Als eerste reist Geronimo naar de Griekse stad Athene in de tijd van de beroemde wijsgeer Plato. Volgens de professor was Plato de eerste die over het legendarische Atlantis schreef. Atlantis was een prachtig eilandenrijk waar de knagers in vrede en voorspoed leefden, maar dat uiteindelijk op mysterieuze wijze in het niets verdween. De professor wil dat Geronimo bij Plato zoveel mogelijk informatie verzamelt.
2. Na zijn bezoek aan Plato, lukt het Geronimo ook echt om Atlantis te vinden! Hij wordt er zelfs verwelkomd door de koningin van de hoofdstad Poseidonis. Wat denk je, zal hij te weten komen hoe en waarom dit prachtige rijk ten onder ging?
3. Geronimo's derde bestemming is Engeland in het tijdperk van de stoere Kelten en hun wijze priesters, de druīden. Hij gaat een kijkje nemen bij de geheimzinnige stenen cirkel van Stonehenge. Hij probeert alles te weten te komen over die gi-ga-gantische stenen pilaren en hoe het zat met de oorlog tussen de Kelten en de Romeinen...
4. Dan reist Geronimo ook nog eens door naar Rokford, de hoofdstad van zijn eigen Muizeneiland, maar dan in de toekomst! Hoe het er daar aan toegaat, daar kom je vanzelf achter als je het boek leest. Het wordt een mega-spannende ontdekkingstocht!

Bij Reis door de tijd 7 hebben we weer een vel met vier kwartetkaarten gemaakt. Dat kwartetvel is op de zomer-aanbiedingsbeurzen royaal onder boekhandelaren verspreid. Vraag ernaar bij je boekhandel! Kijk hier en ontdek in welke andere boeken de kwartetkaarten verstopt zitten. Spaar ze allemaal!
 

Einde van deze pagina.