Album: Donald Duck als politieagent

Reeks: Donald Duck (Beste verhalen)
Nummer:1.102
Titel: Donald Duck als politieagent
(Titel) Aanvulling: Met de harten uit het Donald Duck-kaartspel
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): VNU Tijdschriften
Auteur(s): Carl Barks / Walt Disney Studio's
ISBN: 90 5855 804 5
Uitgekomen (1e druk): Week 8, 2000
Prijs (1e druk): fl. 8,95
Info: In de succesvolle reeks - De beste verhalen van Donald Duck -, waarin alle verhalen zijn geschreven en getekend door de wereldberoemde Carl Barks, komt opnieuw een eerzaam beroep aan bod; dat van politieagent.
"Meer blauw op straat". Ook in Duckstad geldt deze slogan, want daar is het niet anders dan in alle andere wereldsteden: de mazen der wet zijn er soms behoorlijk groot en menigeen maakt daar dankbaar misbruik van. Maar of Donald Duck wel de aangewezen persoon is om de arm der wet te vertegenwoordigen en misstanden te voorkomen of te bestraffen? Een goede, onkreukbare agent is oplettend, consequent en behulpzaam en dat zijn over het algemeen niet Donalds sterkste eigenschappen...
Bij de vier nieuwe albumuitgaven in de reeks "De beste verhalen van Donald Duck", die in 2000 gepland staan, krijgt de consument een compleet en uniek Donald Duck kaartspelcadeau!
Bij album 102 gaan we "hartenjagen"! Alle 13 harten-kaarten worden meegeseald. De albums 103 t/m 105 bevatten de ruiten, de klavers en de schoppen. Een verzameldoosje zal ook worden toegevoegd!
Prijs: fl. 8,95 / 160 Bfr. / Euro 4,06
EAN 8710722500925
 

Einde van deze pagina.