Album: De Heks van Weer en Wind

Reeks: Thea Stilton (Heksen van Fantasia, De)
Nummer:1.4
Titel: De Heks van Weer en Wind
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Wakkere Muis, De
Auteur(s): Thea Stilton
UAC/ISBN-13: 9789085 922810
Uitgekomen (1e druk): Week 36, 2014
Prijs (1e druk): 15,95
Info: Het dieptepunt lijkt nabij voor de koninklijke familie van Fantasia. De prinsessen Samah en Yara worden door de heksen gevangen gehouden in kasteel Obscuur, terwijl hun zus Nives geveld is door een mysterieuze vermoeidheid. Alle geneesmiddelen van het hele rijk worden geprobeerd, maar niets kan haar genezen. Ondertussen komen de twee gevangen zussen er achter dat de heksen uit zijn op de totale vernietiging van het Grote Rijk! Hoe kunnen ze hun familie op tijd waarschuwen?
En dan begint de aanval: Tempestia, de Heks van Weer en Wind, trekt er samen met haar leger van Wolkenweefsters op uit. Ze ontketenen de vreselijkste stormen boven paleis Arcadia, waar de overige leden van de koninklijke familie bijeen zijn gekomen voor spoedoverleg. Alles lijkt nu echt verloren, maar er moet een manier zijn om Fantasia van de definitieve ondergang te redden...
In dit boek vind je een vel kaarten van het gi-ga-leuke Geronimo Stilton kwartetspel! Kijk op www.geronimostilton.com in welke andere boeken de kwartetkaarten verstopt zitten.
 

Einde van deze pagina.