Album: Paniek op Hawaï

Reeks: Thea Stilton
Nummer:1.17
Titel: Paniek op Hawaï
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Wakkere Muis, De
Auteur(s): Pauline Akkerhuis [Vertaling] / Cinzia Antonielli [Tekeningen] / Giorgia Arena [Tekeningen] / Sabrina Ariganello [Tekeningen] / Alessandra Bracaglia [Tekeningen] / Laura Brancati [Tekeningen] / Giuseppe Facciotto / Michela Frare [Tekeningen] / Daniela Geremia [Tekeningen] / Cristina Giorgilli [Tekeningen] / Edwyn Nori [Tekeningen] / Gaetano Petrigo [Tekeningen] / Arianna Rea [Tekeningen] / Raffaella Seccia [Tekeningen] / Thea Stilton [Scenario] / Roberta Tedeschi [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789085 922636
Uitgekomen (1e druk): Week 27, 2014
Prijs (1e druk): € 14,95
Info: Een groot traditioneel festival op Hawaï trekt knagers en knagerinnen vanuit de hele wereld aan. Dit kunnen de vrolijke Thea Sisters natuurlijk niet missen! Ze swingen erop los, maken muizinnig veel nieuwe vrienden en hebben de tijd van hun leven... totdat ze een spoedoproep krijgen van professor Van Kraken!
De professor heeft sterke aanwijzingen dat de Mauna Loa vulkaan op het eiland op het punt staat om uit te barsten. Tot overmaat van ramp is het gezellige festival ook nog eens gelegen op de helling van deze vulkaan! Hoe is het mogelijk dat het festival juist daar is georganiseerd? En waarom is er niemand op de hoogte van dit grote gevaar?
De vriendinnen verspillen geen tijd en komen direct in actie!
In dit boek vind je het derde vel kaarten van het gi-ga-leuke Geronimo Stilton kwartetspel! Kijk op www.geronimostilton.com in welke andere boeken de kwartetkaarten verstopt zitten.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.