Album: Het betoverde meer

Reeks: Thea Stilton (Zeven rozen, De)
Nummer:1.1
Titel: Het betoverde meer
Type:Hardcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Wakkere Muis, De
Auteur(s): Pauline Akkerhuis [Vertaling] / Danilo Barozzi [Tekeningen] / Giuseppe Facciotto [Tekeningen] / Alessandro Muscillo [Tekeningen] / Barbara Pellizzari [Tekeningen] / Thea Stilton [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789085 922193
Uitgekomen (1e druk): 2013
Prijs (1e druk): Ä 19,95
Info: De Thea Sisters staan razend spannende nieuwe avonturen te wachten als ze worden ingewijd in de wereld van De Zeven Rozen, een supergeheim onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met de studie van de "fantastische geografie". Als het de vriendinnen lukt om een reeks speciale tests met succes af te leggen, maken ze kans op een kristallen hanger die hen toegang biedt tot dit bijzondere project.
Zo begint voor de Sisters een ongelooflijke reis naar de grenzen van de werkelijkheid. Samen met Thea en de fascinerende Will Mystery gaan ze op weg naar de sprookjesachtige wereld van Erin, die wordt bevolkt door mysterieuze elfen en beeldschone feeŽn.
Maar het wordt al gauw duidelijk dat Erin niet in een sprookje leeft. Zijn wereld wordt ernstig bedreigd en een ramp kan alleen worden afgewend als de Thea Sisters er in slagen het goud terug te vinden, dat de koning van het meer ontstolen is.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.