Album: Indringing

Reeks: Carmen McCallum
Nummer:2.3
Titel: Indringing
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Daedalus-Balista
Auteur(s): Fred (Frédéric) Duval [Scenario] / Gess [Tekeningen] / Isabelle Rabarot [Kleuren]
UAC/ISBN-13: 9789088 101885
Uitgekomen (1e druk): Week 4, 2011
Prijs (1e druk): € 8,95
Info: DE CYCLUS CARMEN MC CALLUM -De Jaren 2050 - Zoals in de twintigste eeuw reeds voorspeld werd, heeft de ultraliberale revolutie voor instabiliteit gezorgd bij de 12 miljard mensen die de aarde en zijn buitenwijken bewonen. Als laatste hoop tegen de hegemonie van de multicontinentalen proberen de Verenigde Naties wanhopig de rechten van de mens te verdedigen., in hoofdzaak om zelf niet ten onder te gaan. Om te overleven te midden van deze dwingende conflicten hebben de mannen, vrouwen en machines slechts één keuze: actie ondernemen !
-- CARMEN MC CALLUM--:Geboren te Barcelona op 7 november 2021. In 2036 verlaat ze Spanje om haar vader, een actief lid van de IRA, te vervoegen in Dublin. Gedurende vier jaar doet ze ervaring op in de stadsguerrilla en wordt experte in het gebruik van gesofesticeerde wapens. Overleden beschouwd door Interpol in 2040, komt ze terug aan de oppervlakte in 2043. Heden ten tijde verkoopt Carmen haar diensten (industriële spionage, sabotage,...) aan de hoogste bieder.
--- INDRINGING:-- Mei 2053. Carmen en Brugg worden door de VN verzocht om een fysieke en een virtuele aanval te verrichten op een eiland, mogelijk de thuisbasis van de Yakuza
op aarde. Gelijktijdig wordt Naoko overgeleverd aan de Yakuza, in het bezit van de de geheimzinnige Biodisk...
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.