Album: Routes

Reeks: Brussel
Nummer:1.1
Titel: Routes
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Casterman / Lonely Planet
Auteur(s): Christine Coste / François Schuiten
UAC/ISBN-13: 9789030 363651
Uitgekomen (1e druk): Week 24, 2010
Prijs (1e druk): € 17,50
Info: François Schuiten, auteur van de Duistere Steden, onthult ons een nieuw gezicht van Brussel. Aan de hand van zijn tekeningen en de door Christine Coste geschreven routes, laat hij ons de verborgen kanten ontdekken van zijn geboortestad, zijn verblijfplaats, de stad waar hedendaagse realiteit en verleden zich vermengen, waar dichterlijke schoonheid opduikt op de hoek van een steegje.
Vergeten figuren van de stad, architecturale ongepastheden, de passies van haar bewoners... de geschiedenis van Brussel en van haar metamorfoses dient als basis voor de wandelingen in deze reisgids van een heel nieuw soort. Deze gids, met prachtige originele illustraties, trek ons mee in de verbeelding van de stripauteur en brengt ons in contact met een heel andere Brusselse realiteit.

François Schuiten, auteur van De Duistere Steden, onthult ons een nieuw gezicht van Brussel. Aan de hand van zijn tekeningen en de door Christine Coste geschreven routes, laat hij ons de verborgen kant ontdekken van zijn geboortestad, zijn verblijfplaats, de stad waar hedendaagse realiteit en verleden zich vermengen, waar dichterlijke schoonheid opduikt op de
hoek van een steegje. Vergeten figuren van de stad, architecturale ongepastheden, de passies van haar bewoners... de geschiedenis van Brussel en van haar metamorfoses dient
als basis voor de wandelingen in deze reisgids van een heel nieuw soort. Deze gids, met prachtige originele illustraties, trekt ons mee in de verbeelding van de stripauteur en brengt ons in contact met een heel andere Brusselse realiteit. Precieze routes om de stad te ervaren en haar stap voor stap te (her)ontdekken. Originele illustraties waardoor u Brussel in een heel ander daglicht zult zien. Gedetailleerde plannetjes voor elke wandeling. Alle buurten van de hoofdstad, hun evolutie en hun sfeer. Geheime plekjes die niemand kent, om de platgetreden paden te verlaten. Originele culturele gezichtspunten Een nieuwe collectie reisgidsen uitgegeven in samenwerking met Lonely Planet.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.