Album: Rivierpolitie

Reeks: Agent 212
Nummer:2.22
Titel: Rivierpolitie
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Dupuis
Auteur(s): Raoul Cauvin [Scenario] / DaniŽl Kox [Tekeningen]
UAC/ISBN-13: 9789031 430550
Uitgekomen (1e druk): Week 49, 2009
Prijs (1e druk): Ä 5,25
Info: Knettergekke politie!
Te land, ter zee of in de lucht... onze sympathieke dikkerd waakt altijd. Hij gebruikt skateboard, rollers of een step om zo snel mogelijk en in alle omstandigheden het gevaar te kunnen aanpakken. Dat kan een vuurspuwer zijn, een ontsnapte boa of een dief die met zijn buit aan de haal probeert te gaan. Maar Agent 212 voelt zich niet te goed om ook een kat uit de nood te helpen of een stel kippen van een wisse dood te redden. Agent 212 heeft een hart van goud (en een pens van formaat) en hij doet er alles aan om zijn uniform waardig te zijn.

Daar zijn de juten!
Raoul Cauvin en DaniŽl Kox verwennen ons al 22 albums lang met de fratsen van de meest onhandige politieman die er zelfs in slaagt het verkeer in een doodlopende straat in de war te sturen. De maffe humor van Cauvin sluit perfect aan bij de ronde en expressieve tekenstijl van Kox. Samen storten ze die arme Arthur, alias agent 212, in de meest hilarische situaties... Tot groot plezier van de steeds groter wordende massa fans.
Wist je ook dat Agent 212 de reeks is waarin vele bekende en minder bekende sterren hun opwachting maken. G. Raf Zerk, Malik, Bťdu, Jean-Pol... ze dagen allemaal ergens op. Maar kun je ze ook terugvinden?
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.