Album: Storm op komst

Reeks: Cédric
Nummer:1.15
Titel: Storm op komst
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Dupuis
Auteur(s): Raoul Cauvin [Scenario] / Tony de Luca (Laudec) [Tekeningen]
Uitgekomen (1e druk): Week 30, 2001
Prijs (1e druk): fl. 8,95
Info: Zoek dekking!
Drie generaties onder één en hetzelfde dak. Uiteraard maakt dat het leven ten huize Cédric vaak heel gezellig, maar af en toe hangen er donkere wolken boven de horizon. Dan barst de storm los! Tussen Lokje en opa, omdat geen van beiden graag zijn verlies toegeeft. Maar ook papa, de "mattenventer", krijgt het zo nu en dan aan de stok met opa "spoor". Mama komt dan de gemoederen sussen. Maar kijk uit als zij uit haar slof schiet... zoek dan zo snel mogelijk dekking!
Hou je klaar voor orkaan "Cédric"
Cédric zal de volgende twee jaren doorlopend van zich laten horen. Er is het gratis spelkatern van 48 pagina's maar een nieuwe zomercampagne. En... er wordt ook hard gewerkt aan een eerste tekenfilm, en alsof dat nog niet genoeg was, zit Cédric straks on line. Surfen naar: www.cedric-online.com of mailen naar: cedric@dupuis.be, Cédrics persoonlijke e-mailadres. Tegen die tijd lopen met Cédric heel wat licenties over allerlei producten en wat later, in 2002, staan naast twee nieuwe stripalbums nog allerlei afgeleide uitgaven op stapel.
Maar Cédric blijft vanzelfsprekend in de eerste plaats de knul die haast elke week zijn tanden zet in het weekblad Robbedoes.
 

Einde van deze pagina.