Album: Arvandor 2: De gevangen zielen

Reeks: Buitengewesten, Collectie
Nummer:1.17
Titel: Arvandor 2: De gevangen zielen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Arboris
Auteur(s): Éric Stoffel / Olivier Thomas
ISBN: 90 3430 066 8
UAC/ISBN-13: 9789034 300669
Uitgekomen (1e druk): Week 40, 2002
Prijs (1e druk): € 6,95
Info: De inwoners van Arvandor zijn gevlucht toen ze door de Nébérré, de wereldvernietiger die ongekende duivelse krachten in zich herbergt, zijn aangevallen. De destructieve kracht van de Nébérré wordt belichaamd door de in ongenade gevallen Balchimaner, de oppertovenaar van de sekte van het duister.
Door de sekte worden nu voorbereidingen getroffen om Afangui, de hoofdstad van Kalidonia, aan te vallen. En laten daar nu net onze drie helden Alysia, Duncan en Hornitos samen met de inwoners van Arvandor een onderdak gevonden hebben.
Door de onuitstaanbare baron Rodyus, die zichzelf graag op de troon van Kalidonia ziet en die de veroorzaker is van alle rampspoed die het land momenteel teistert, zijn de drie vrienden in een nare situatie geraakt. Duncan is zojuist omgekomen, Hornitos is veranderd in een ratman en de Alysia de priesteres loopt het risico soldatenhoer te worden. En het einde van alle ellende is nog niet in zicht...
Arvandor is het verslag van een indrukwekkende machtsstrijd, waarin magie en adembenemende spanning samenkomen. Tekstschrijver Eric Stoffel en tekenaar Olivier Thomas zijn allebei afkomstig uit de wetenschappelijke wereld. Ze leerden elkaar kennen in een tekenstudio, bleken dezelfde ideeën te hebben over strips en schreven samen het concept voor Arvandor.
Door: Stoffel / Thomas
Prijs: € 6,95
 

Einde van deze pagina.