Album: Ik ben een monster

Reeks: Anna Knots
Nummer:1.1
Titel: Ik ben een monster
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Dupuis-Plukje
Auteur(s): Valérie Vernay [Tekeningen] / Vincent Zabus [Scenario]
UAC/ISBN-13: 9789031 428694
Uitgekomen (1e druk): Week 18, 2007
Prijs (1e druk): € 9,50
Info: Anna zoekt het gezelschap op van monsters! Dat vindt ze gruwelijk leuk...
Anna, een klein meisje van acht, heeft suikerziekte. Ze trekt zich terug in haar eigen droomwereld, gaat er op zoek naar een vriend en naar de kracht om met haar ziekte te leren leven. Samen met haar kat Trevor, die haar altijd en overal vergezelt, duikt ze in de wonderlijke wereld van de wezens van de nacht...
Sinds ze ziek is, beschouwt Anna zichzelf als een monster. Op een dag ontmoet ze Zenon een vreemd mannetje dat alles rondom zich doet bevriezen. Hij neemt haar mee op ontdekking in de wereld van de nacht. Anna ontdekt dat er op sommige plaatsen in de stad 's nachts vreemde dingen gebeuren ... Op die plaatsen huizen er dan namelijk spoken en andere demonen, die zich voeden met de tranen van mensen.
Zenon verwelkomt haar in een landhuis van metaal, het enige materiaal dat niet verbrijzeld wordt van de kou wanneer hij liet aanraakt, en hij vraagt of Anna zijn vriend wil worden. Anna is dolgelukkig. Eindelijk zal ze kunnen praten met iemand die haar begrijpt. Een monster, net zoals zij!
Maar wat wil die vreemde Zonen eigenlijk van Anna? En waarom heeft hij een mensenkind meegenomen om datgene te laten zien wat voor mensen normaal gezien verboden is?
 

Einde van deze pagina.