Album: Intieme ervaringen

Reeks: Lambada, Collectie
Nummer:1.19
Titel: Intieme ervaringen
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Maxima
Auteur(s): Giovanna Casotto
UAC/ISBN-13: 9786059 920469
Uitgekomen (1e druk): Week 35, 2006
Prijs (1e druk): 7,95
Info: Giovanna Casotto begint meer en meer het lievelingetje te worden van de lezers van erotische stripverhalen. Giovanna is een van de weinige vrouwelijke striptekenaars die erotische strips tekent. Daarnaast doet ze het ook nog eens op een heel speciale manier: om de tekeningen te maken maakt ze eerst porno foto's van zichzelfs en van haar vrienden en vriendinnen.
Die foto's gebruikt ze dan als voorbeeld voor haar tekeningen. Op die manier zijn de tekeningen heel realistische....zie je dus ook de tekenares zelf in 'levende lijve' in de strip optreden. Ook nu weer zal iedereen graag kennis maken van haar INTIEME ERVARINGEN. Het zijn een aantal korte realistisch getekende erotische stripverhalen met een veelzijdigheid aan onderwerpen. In INTIEME ERVARINGEN kun je zien en beleven hoe een kamermeisje die als seksslavin werkt de perfecte moord kan plegen. Daarnaast kunt u ook getuige zijn van een uitgebreide striptease die een vrouw voor haar overleden man uitvoert en u maakt kennis met een weerwolf uit Turijn die uitsluitend interesse heeft in seks.
Maar.....het hoogtepunt van het boek gaat over de zoektocht naar de RES CARNALIS, het eerste boek over erotiek dat ooit geschreven werd. Een boek met magische krachten, want het boek staat vol met geheime formules, en alleen al het lezen van die geheime formules maken van de koelste vrouw een passionele minnares.
Dus kun je je voorstellen wat er gebeurt als je zonder dat te weten het boek leest.....
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.