Album: Eerste deel (Boek 1 - januari - Mandragora / Boek 2 - februari - Het Cenakel)

Reeks: Wet van de 12 tafelen
Nummer:1.1
Titel: Eerste deel (Boek 1 - januari - Mandragora / Boek 2 - februari - Het Cenakel)
Type:Hardcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Daedalus-Inquisito (3)
Auteur(s): Eric Corberand (Corbeyran) / Djillali Defali
UAC/ISBN-13: 9789088 100055
Uitgekomen (1e druk): Week 19, 2007
Prijs (1e druk): € 15,95
Info: Boek 1: Affodil, beoefenaarster van de moderne hekserij, wordt gecontacteerd door een vrouw met verschrikkelijke nachtmerries. Als Affodil later bij de vrouw op bezoek wil gaan, blijkt die de nacht daarvoor in mysterieuze omstandigheden overleden te zijn... Wanneer er rituele moorden vastgesteld worden begint de nachtmerrie pas goed.
Boek 2: Affodil ontvangt een uitnodiging van 'Het Cenakel', een venootschap die het occultisme bestudeert en uitoefent. Is dat de reden dat ze al enkele dagen door dezelfde wagen geschaduwd wordt?

De auteurs maken hier een grandioze nevenreeks voor Affodil (verschenen bij Talent/Lava), met een knap concept. Elke strip omvat 2 maanden van het verhaal. De zes delen zullen in ‘real-time’ verschijnen, na één jaar is het verhaal afgerond en de collectie compleet. Topscénarist Corbeyran is een ‘veel-publiceerder’, met oa. het knappe Meesters van het Spel (Talent), Zang van de Vampiers (Talent), De Regelaar (Arboris) en Het Vlindernetwerk (Arboris). Defali maakte samen met Corbeyran Affodil (Talent), een serie die in het Frans onder de titel Asphodèle reeds 4 delen bevat.
Scan kaft:
Scan pagina:
 

Einde van deze pagina.