Album: Een nieuw begin

Reeks: Geheim van de tijd
Nummer:1.4
Titel: Een nieuw begin
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Uitgeverij L (Luitingh Sijthoff)
Auteur(s): Eric Heuvel / Frits Jonker
UAC/ISBN-13: 9789024 521135
Uitgekomen (1e druk): Week 17, 2007
Prijs (1e druk): 7,50
Info: Van Dresden in 1943 naar Antwerpen in 1939, en terug naar Dresden, hoofdpersoon Sabrina, een gescheiden moeder van twee kinderen, heeft het maar wat moeilijk met deze en andere ontwrichtende ontwikkelingen die zich in haar leven en in haar directe omgeving afspelen. Bovendien, ex-echtgenoot Marc blijkt ook bij de zaak betrokken en maakt het haar bepaald niet gemakkelijker. Misschien wel nog belangrijker, welke rol speelt de multimiljonair Anton van der Werff? En welk doel streeft de geheimzinnige organisatie na die schuilgaat achter de naam Atlantis?
Nu, na de spannende avonturen in "Het gat van de circel", "Eerste tekens" en "De tijdwachters", staat Sabrina op het punt het grootste raadsel van allemaal te ontsluieren. Maar of ze daar uiteindelijk blij mee zal zijn...
Stripauteur Eric Heuvel (onder meer Januari Jones) en scenarist Frits Jonker doen in de reeks "Geheim van de Tijd" een poging aan de hand van de spannende belevenissen van de innemende Sabrina het raadsel van het fenomeen tijd te doorgronden.
Scan kaft:
 

Einde van deze pagina.