Album: Makes her tracks

Reeks: W the whore
Nummer:1.2
Titel: Makes her tracks
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Hardcover
Status: Verwacht : 3 oktober 2006
Uitgever(s): Bries
Auteur(s): Anke Feuchtenberger / Katrin de Vries
ISBN: 90 7670 847 9
UAC/ISBN-13: 9789076 708478
Prijs (1e druk): 25,00
Info: 'W the Whore Makes Her Tracks' is het 2de album uit de W the Whore-trilogie.
In dit album presenteren Feuchtenberger en De Vries wederom drie korte verhalen die zich afspelen in een bevreemdende, haast surrealistische wereld.
W the Whore, het hoofdpersonage, is een vrouw die eeuwig en vruchteloos op zoek is: soms naar een man, maar meestal naar iets dat heleaal niet zo eenduidig te vatten is.
W the Whore is een vrouw die door haar benaming omschreven lijkt te worden als een 'hoer', maar nergens blijkt dat ze dit beroep efffectief uitoefent of uitgeoefend heeft. Nochtans hebben de 3 verhalen uit dit album hebben wel een duidelijk sexuele ondertoon, zonder dat dit ooit expliciet wordt.
Op het eerste zicht heeft 'W the Whore Makes Her Tracks' meer verwantschap met een kinderboek dan met een strip. Dat komt enerzijds door het eenvoudig en repetitief taalgebruik dat zweeft tussen en kindervertelling en pozie en anderzijds door de tekenstijl en de presentatie van de tekeningen.
'W the Whore Makes Her Tracks' is nogmaals het bewijs dat Anke Feuchtenberger als geen ander strips, beeldende kunst (daar liggen haar roots) en literatuur tot n mooi geheel kan smeden.
20 x 20 cm, Harde kaft, gebonden, 144 p., zwart-wit
Engels
 

Einde van deze pagina.