Album: De bestraffing

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.139
Titel: De bestraffing
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Trinca
Info: Sommige supermarkten gaan erg ver om de winkeldiefstallen te bestrijden. Dat bemerkt Ada tot haar schrik als ze een aantal artikelen heeft gestolen en betrapt wordt door de bewaking. De politie wordt er niet meer bijgehaald, maar Ada krijgt een heropvoedings cursus in de kelder van de supermarkt. Nadat ze eerst in al haar intieme gaatjes is onderzocht of ze daar wellicht nog gestolen spul verborgen heeft vindt men een gestolen ring in haar vagina.
Dat is voldoende voor een zwaar SM heropvoedings programma dat wordt uitgevoerd onder leiding van een zekere Ursula. Ursula voert het programma met plezier uit, waarbij Ada geheel ontkleed ten prooi valt aan de seksuele lusten van Ursula. Het programma is hard. Ze wordt betast, geboeid en gekneveld. Vervolgens wordt ze aan een SM machine vastgemaakt waarvan de dapperste SM liefhebbers nog niet durven dromen. Deze bestraffing is buiten alle proporties, en als Ada denkt dat het afgelopen is wordt ze als afscheid ook nog even geneukt door de mannelijke bewaker die haar betrapt heeft.....het is een nachtmerrie, maar dan een nachtmerrie die echt bestaat.
Je zou denken dat een dergelijke heropvoedings behandeling wel succes zou hebben. Niemand zal het wagen nog ooit iets te stelen als zo'n straf je te wachten staat. Maar zie.....de volgende dag wandelt Ada doodleuk de supermarkt binnen, steelt een paar artikelen en loopt lachend langs de veiligheids poortjes die om het hardst beginnen te piepen.
Waarom toch Ada?
 

Einde van deze pagina.