Album: Twenty deel 2

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.138
Titel: Twenty deel 2
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Erich von Götha
Info: Als TWENTY in het jaar 2018 haar beide ouders verliest is ze net 18 jaar.Haar voogd stuurt haar naar een kostschool voor moderne seksuele heropvoeding: CLIFFORDS.
TWENTY is op CLIFFORDS een superleerlinge, zoals in TWENTY DEEL 1 te lezen is. Al na een week is ze de ster in een speciale striptease bar en binnen een jaar heeft ze een eigen seksshow op Internet. Voor TWENTY heeft de seksuele heropvoeding geen geheimen meer, maar natuurlijk is lang niet iedereen zo ver. Haar vriendin Sally bijvoorbeeld heeft het er maar moeilijk mee dat haar man ondubbelzinnig laat weten dat hij wil dat ze vreemd gaat en hem er daarna alles over verteld. Sally probeert voor het eerst een minnaar te verleiden in stripteasebar "WET PUSSY" maar loopt er gefrustreerd weg. Doordat ze vakkundig wordt opgevangen door Tom beleeft ze uiteindelijk toch haar eerste seksavontuur met een vreemde man.
Als ze dit eerste avontuurtje opgewonden aan Twenty vertelt blijkt Twenty nog heel wat meer seksuele geneugten voor haar en petto te hebben.....die ze ook op video vastlegt. En......Sally weet niet dat haar man ook hun hele huis heeft voorzien van kleine videocamera's waarop hij al haar seksdaden samen met de buurman bekijkt.
Als TWENTY besluit deze films uit te zenden in haar internet TV show wordt ook Sally een landelijke beroemdheid.
Het tweede deel van TWENTY is al net zo'n spannend en erotisch stripverhaal van ERICH VON GOTHA als het eerste deel. ERICH VON GOTHA mag gerust beschouwd worden als een van de beste porno striptekenaars van dit moment.
 

Einde van deze pagina.