Album: De gijzeling

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.136
Titel: De gijzeling
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Cambiotti
Info: Het duistere tweetal Spotty en Chuck heeft ontdekt dat de rijke Jasmine en haar moeder alleen thuis zijn. De ideale avond om bij hen in te breken.....als ze het tweetal overvallen en hen dwingen de kluis open te maken ziet één van de buren wat er gebeurt en belt de politie. Helaas voor Spotty en Chuck staat de politie al voor de deur voordat ze de benen hebben kunnen nemen. Spotty besluit dat er maar één mogelijkheid is om uit deze ellende te ontkomen: de twee vrouwen te gijzelen. Met een pistool gericht op het hoofd van Jasmine dwingen ze de politieagenten hen te laten vetrekken in een politieauto.
Jasmine probeert onderweg het tweetal te verleiden met wat aftrek en likwerk in de rijdende auto, maar toch weet het tweetal aan de politie te ontkomen.
In de dagen erna ontstaan een wilde seksrelatie tussen de twee mannen en Jasmine. Haar moeder moet noodgedwongen eraan meedoen, maar het is duidelijk dat beide misdadigers eigenlijk alletwee Jasmine willen neuken. Jasmine laat merken dat ze de wilde neukpartijen heerlijk vindt. Een ruzie tussen het tweetal kan niet uitblijven. Spotty schiet zijn maat overhoop en vertrekt met Jasmine naar een tropisch eiland om samen met haar en de buit een onbezorgd leventje te kunnen leiden.
Nog steeds doet Jasmine of ze het heerlijk vindt met hem te neuken, maar haar hele "seksleven" heeft maar één doel, op een onbewaakt ogenblik Spotty's pistool te pakken en hem neer te schieten.......
 

Einde van deze pagina.