Album: Sex in ItaliŽ deel 4

Reeks: Lambada, Collectie
Nummer:1.18
Titel: Sex in ItaliŽ deel 4
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Maxima
Auteur(s): Luca Tarlazzi
Uitgekomen (1e druk): Week 35, 2006
Prijs (1e druk): Ä 7,85
Info: Luce Capanegro, alias Selen, is een bekende portnoster in ItaliŽ. Ze heeft enkele jaren geleden een eigen porno striptijdschrift opgericht (inmiddels helaas opgeheven) en speelt tegenwoordig in Italiaanse TV soaps. Kortom in ItaliŽ is ze een beroemdheid, maar ook de lezers van de LAMABADA stripreeks kennen haar inmiddels goed. Haar wilde Italiaanse seksleven werd namelijk een aantal jaren achtereen uitgebreid in stripvorm uitgebracht in haar tijdschrift onder de titel SEX IN ITALIE. Diezelfde verhalen zijn in het Nederlands, in vier verschillende delen, uitgegeven in de LAMABADA REEKS.
SELEN is het type vrouw waar alle mannen gek van zijn. Ze ziet er prachtig uit, en heeft geen enkele belemmring op het gebied van seks. Seks is voor haar gewoon een heerlijke ervaring waar je dagelijks van moet zien te genieten. Dat doet ze dan ook, zowel in haar werk als in haar vrije tijd.
Ook in dit vierde deel van Sex in ItaliŽ tekent striptekenaar Luca Tarlazzi vreemde seksmomenten uit het leven van Selen. Die momenten zijn er genoeg.....met fans van haar bijvoorbeeld, die van alles doen om met haar in gesprek te komen, aan de bar, in de sportschool, of gewoon op straat. Soms vragen ze een handtekening en soms.....haar slipje. En Selen is niet te beroerd om haar slipje uit te trekken en weg te geven. Zo zit haar leven in elkaar. Bij de groenteboer neukt ze met de verkoopster, in het restaurant ontbloot ze haar borsten en wie een keertje iets voor haar doet kan rekenen op een heerlijke intieme vrijpartij. Het leven van Selen......nu leverbaar in vier delen! Geniet ervan!
 

Einde van deze pagina.