Album: Birgit gaat trouwen

Reeks: W817 (wacht eens even)
Nummer:1.12
Titel: Birgit gaat trouwen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Standaard
Auteur(s): Luc van Asten (Vanas) / Hec(tor) Leemans / Wim Swerts
ISBN: 90 0221 917 2
UAC/ISBN-13: 9789002 219177
Uitgekomen (1e druk): Week 49, 2006
Prijs (1e druk): Ä 4,50
Info: Birgit ontmoet eindelijk de man van haar leven: een jonge Amerikaan die niet alleen charmant, knap en intelligent is, maar ook nog eens steenrijk. Birgit weet niet meer waar ze het heeft en loopt op wolkjes. Ook haar vrolijke vrienden vinden de jongeman uiterst geschikt.
Het wordt helemaal te gek wanneer de Amerikaan Birgit ten huwelijk vraagt. Birgit is door het dolle heen en zegt 'ja'. Uiteraard wordt ze naar New York gevlogen om kennis te maken met haar toekomstige schoonouders. En Birgits vrienden mogen mee. Ze verblijven op het prachtige domein van de multimiljonairs even buiten de stad. Vooral Birgits toekomstige schoonmoeder blijkt een flamboyant figuur te zijn...
Na heel wat gedoe, wordt er een datum vastgelegd voor het huwelijk. Op de heuglijke dag verschijnen Birgit en haar toekomstige voor het altaar in St. Patrick's Cathedral in New York. Buiten schuiven tientallen limousines met honderden genodigden aan... Akke, Steve, Carlo, ZoŽ, Tom en Jasmijn zitten op de eerste rij in de kerk.
En nu maar hopen dat alles goed afloopt!!!
 

Einde van deze pagina.