Album: De eerste rol Naruto Uzumaki

Reeks: Naruto
Nummer:1.1
Titel: De eerste rol Naruto Uzumaki
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Kana-Shonen
Auteur(s): Masashi Kishimoto
ISBN: 90 8677 009 6
UAC/ISBN-13: 9789086 770090
Uitgekomen (1e druk): Week 40, 2006
Prijs (1e druk): € 5,95
Info: NARUTO, een reeks vol spanning en avontuur die volledig in de leefwereid van kinderen past. Dé mangarevelatie, NU in Nederland en Vlaanderen!!
Naruto, een ondeugende jongen van 12, studeert aan de Ninja Academie. Hij is niet bepaald de meest voorbeeldige leerling en zet af en toe de boel op stelten. Ondanks deze slechte karaktertrek, streeft hij ernaar om 'Hokage', de hoogste onderscheiding in de orde van de ninja's, te worden. Samen met Sasuke, de beste leerling van zijn jaar, en Sakura, een erg intelligent meisje waar hij verliefd op is, tracht hij zijn doel te bereiken. Onder de vleugels van Kakashi, een groot ninja, proberen ze de verschillende proeven tot een goed einde te brengen...
Zoals door iedereen geweten zijn ninja's oppermachtig, en in het dorp Konohagakure leven de beste ninja's ter wereld. Twaalf jaar geleden werd Konohagakure aangevallen door een angstaanjagende vossengeest met negen staarten die het leven van de Hokage, de sterkste ninja van de stad, opeiste. Vandaag gaat het leven terug zijn normale gangetje en probeert de ondeugende wees Naruto Uzumaki te slagen aan de Ninja Academie. Zijn doet: de volgende Hokage worden. Wat hij en zijn klasgenoten niet weten, is dat hij een enorme kracht in zich heeft die het landschap in Konohagakure drastisch zal doen veranderen.
Scan kaft:
Scan pagina:
 

Einde van deze pagina.