Album: Container 1: Fetus

Reeks: Meccano
Nummer:2.1
Titel: Container 1: Fetus
(Titel) Aanvulling: zwart/wit
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Bries
Auteur(s): Hanco Kolk (lko)
ISBN: 90 7670 836 3
UAC/ISBN-13: 9789076 708362
Uitgekomen (1e druk): Week 2, 2006
Prijs (1e druk): 5,00
Info: Meccano 4: Container - deel 1 Fetus
Meccano 4: Container draait om vijf mensen die de perfecte liefde vinden, en er letterlijk alles voor over hebben om die te behouden. In de loop van het verhaal blijken deze vijf mensen onlosmakelijk met elkaar te zijn verbonden in een fatale omstrengeling.

Het eerste deel, FETUS, speelt zich achttien jaar geleden af. We maken kennis met Miss Meccano, een stralend, zij het wat naief schoonheidskoninginnetje dat de winnaar van de Ronde van Meccano feestelijk zal huldigen. Dat deze wielerronde geheel eigen spelregels heeft is haar onbekend, en zo wordt de kiem gelegd voor het drama dat zich in de daaropvolgende jaren zal ontwikkelen. Een briljante chemicus, een overwerkte aborteur en een Miss Universe wier benen zo lang zijn dat ze ondersteboven opgehangen moet worden om het bloed naar haar hersenen te krijgen passeren de revue, en zorgen ervoor dat het leven van Miss Meccano een abrupte wending neemt.
Meccano 4: Container wordt gepubliceerd in 6 delen/comics, met een verschijningsfrequentie van 1 comic om de 2 3 maanden. Het tweede deeltje komt uit in maart 2006, het zesde en laatste in februari 2007
 

Einde van deze pagina.