Album: Wat zei u?

Reeks: Psy, De
Nummer:1.13
Titel: Wat zei u?
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Dupuis
Auteur(s): Raoul Cauvin [Scenario] / Bernard Dumont (Bédu) [Tekeningen]
ISBN: 90 3142 745 4
UAC/ISBN-13: 9789031 427451
Uitgekomen (1e druk): Week 44, 2005
Prijs (1e druk): € 4,50
Info: Verander je leven. Kies voor de lachtherapie!
Wist u dat de hypothalamus bij het lachen endorfine afscheidt? Dat is een hormoon waarvan de analgetische eigenschappen de overtollige adrenaline en cortisol neutraliseren die door stress worden aangemaakt...
Na een lachtherapie is er duidelijke verhoging van het aantal gammaglobuline "a" antistoffen in de neusslijmen en de luchtwegen. En ons immuunsysteem is van het grootste belang in de strijd tegen infecties. Daarom bevelen we dit dertiende album van deze reeks van harte aan.
Onze vriend krijgt samen met enkele collega's de meest bizarre gevallen uit onze maatschappij over de vloer en auteurs Cauvin en Bédu bewerken deze anekdotes tot korte hilarische verhalen.
Van scenarist Raoul Cauvin is al jaren bekend dat hij met een vette knipoog naar onze maatschappij kijkt. In 'De Psy' staan de meest geflipte gevallen centraal en ze worden briljant maar steeds even vertederend in beeld gebracht door tekenaar Bédu. Elk bezoek aan dokter Medard is dus per definitie goed voor een extra lachtherapie. 'De Psy' is een (nagenoeg gratis) behandeling tegen zwaarmoedigheid en zou moeten worden terugbetaald door elke ziekteverzekering.
 

Einde van deze pagina.