Album: Jubileumboek: 35 jaar in Libelle

Reeks: Jan, Jans en de kinderen
Nummer:Special
Titel: Jubileumboek: 35 jaar in Libelle
Type:Special
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sanoma
Auteur(s): Jan Kruis Studio
ISBN: 90 8574 026 6
UAC/ISBN-13: 9789085 740261
Uitgekomen (1e druk): Week 44, 2005
Prijs (1e druk): 5,95
Info: Het is alweer 35 jaar geleden dat Jan Kruis zijn eerste aflevering van Jan, Jans en de kinderen tekende voor Libelle. Het was het begin van een lange en geliefde traditie en de familie Tromp is inmiddels niet meer weg te denken uit Libelle!
Wie herkent zich niet in de situaties die de tekenaars van Studio Jan Kruis zo mooi op papier zetten. Grappige haakjes naar actuele gebeurtenissen staan garant voor een lach. Jan, Jans en de kinderen is een unieke mix van een typisch Hollands gezin, humor en actualiteit.
Geen wonder dat dit de meest favoriete pagina in Libelle is. Dat vieren we met een superdik Jubileumboek met daarin de leukste Jan, Jans en de kinderen-strips van toen en van nu!
Een grappige en complete afspiegeling van de Nederlandse maatschappij en hoe zich die de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld. Bovendien vindt u in het boek ook de context waarin de strip altijd is geplaatst, de Libelle artikelen en de reportages, zodat het boek een authentiek beeld geeft van 'de Nederlanders' in de periode 1970-2005. Een werkelijk prachtig Jubileumboek dat u niet mag en wil missen!
 

Einde van deze pagina.