Album: De wegbereider

Reeks: Boek der onsterfelijken, Het
Nummer:1.2
Titel: De wegbereider
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Dupuis-Impressie(s)
Auteur(s): Fred Juret / Anne Ploy
ISBN: 90 3142 723 3
UAC/ISBN-13: 9789031 427239
Uitgekomen (1e druk): Week 44, 2005
Prijs (1e druk): Ä 6,95
Info: In de wereld van de Kelten, de oude Grieken, in Afrika of IndiŽ, worden de Onsterfelijken zich bewust van zichzelf en de strijd begint.
Postunius, de heilige schedel, is zijn openbaringswerk begonnen. Via hem begint de botsing van de eerste beschavingen. Deawn en haar mentor, de druÔde Skiant, worden gevangengenomen door Abred en Brennus. In hun machtshonger willen ze gebruik maken van de Pharos, de goddelijke mantel met onbegrensde krachten. Daarmee geconfronteerd, wordt Deawn zich van haar Onsterfelijkheid bewust: ze kan niet doden, maar heeft wel het vermogen haar beschaving uit de chaos te leiden die zich van de wereld meester heeft gemaakt.
In Afrika gaat een kind-koning op weg. In IndiŽ nemen een strijder zonder uitrusting en een kind-monster deel aan de Grote Oorlog, waar ze als overwinnaars uit te voorschijn zullen komen. In Delphi, het centrum van de wereld, vecht Khepri tegen de invloed van Postunius, de schedel die de eindstrijd heeft ontketend. In de omgekeerde wereld tracht Ogma het lot van ieder te volgen en weer greep te krijgen op de wereld. De gevechten woeden in alle uithoeken van de wereld. De strijd begint nog pas...
 

Einde van deze pagina.