Album: De luiheid

Reeks: Pandora Box
Nummer:1.2
Titel: De luiheid
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Dupuis-Impressie(s)
Auteur(s): Alcante / Didier Pagot
ISBN: 90 3142 665 2
UAC/ISBN-13: 9789031 426652
Uitgekomen (1e druk): Week 1, 2005
Prijs (1e druk): € 6,95
Info: Paris Troy is een ster. Een held van de atletiekarena's. Hij heeft inmiddels negen wereldtitels op de 100m. En het waanzinnige verlangen er een tiende aan toe te voegen. Hij heeft nooit gesjoemeld. Maar een aanslepende blessure belet hem terug te komen op zijn oude niveau. Zijn prestaties zijn niet meer wat ze waren. Het valt niet mee om je op het hoogste niveau te handhaven. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je de kracht voor nieuwe hoogstandjes louter uit jezelf blijft putten. In de aanloop naar de Olympische Spelen van Istanbul nadert een jonge atleet genaamd Ace zijn record gevaarlijk dicht. Paris' eerste plaats wordt bedreigd.
Tot het moment waarop Hector, Paris' broer die door doping uit de gratie is geraakt, hem voorstelt toe te geven aan de verleiding van verboden producten... In eerste instantie weigert Paris. Maar de verleiding blijft. En als doping de lust om te presteren nu kan vervangen, wanneer die afneemt en nu de luiheid op de loer ligt?

Pandora box : acht albums, één scenarist, zeven tekenaars.
De eerste zeven albums van de reeks verbinden één van de zeven hoofdzonden met een moderne technologie en een griekse mythe. Het achtste en laatste album draagt als titel De hoop.
 

Einde van deze pagina.