Album: Keldergeheimen

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.131
Titel: Keldergeheimen
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Chris
Prijs (1e druk): € 7,85
Info: Het leven van de lieftallige lerares Miss Brian is helemaal in het teken van de seks komen te staan. De advertentie waarop ze reageerde als lerares voor het hoogbegaafde neefje van Lord McCloud bleek een valkuil te zijn........... in werkelijkheid werd ze het seks speeltje van de Lord en zijn neefje. Het neefje is slim genoeg om meteen bij de eerste les lekker handtastelijk te worden. Maar....hoe verder hij gaat, hoe lekkerder Miss Brian het blijkt te vinden! Ze blijkt een gewillig seks speeltje te zijn voor de Lord en zijn neefje. Ze raakt er aan verslaafd om het seks object van deze twee mannen te zijn.

In deel 2 van Miss Brian zien we hoe Miss Brian door Lord McCloud wordt "uitgeleend" aan zijn vriendin, Lady Welch.
Lady Welch is een seksueel zeer veeleisende dame, die er allerlei vreemde seksuele genoegens op na houdt, en natuurlijk is het de bedoeling dat Miss Brian haar daarbij volledig terwille is. Maar wat er ook gebeurd, ook in dit avontuur blijkt dat pijn en vernedering voor Miss Brian alleen maar genot en bevrediging betekent.

Alsof het nog niet genoeg is komt Miss Brian in het derde deel in aanraking met de historicus Mister Dinner.
Mister Dinner blijkt onderzoek te doen naar pornografische prenten uit de Middeleeuwen en Miss Brian moet hem daarbij helpen. Dat zou een nogal saai baantje zijn, ware het niet dat mister Dinner er in zijn kelder nog een geheime hobby op na houdt: hij verzamelt middeleeuwse folterwerktuigen. En....alle werktuigen doen het nog steeds. Ze worden bediend door een dwerg en Miss Brian moet er natuurlijk al gauw aan geloven! Gekleed in sexy leren speelpakjes wordt ze vastgebonden op de meest vreemde folterwerktuigen, terwijl de dwerg haar ook nog eens met een veer op haar meest intieme plekjes streekt.
Voor miss Brian is het een openbaring! Ze raakt ogenblikkelijk in vuur en vlam. Ze beleeft nu eenmaal haar hoogtepunten als ze als een weerloos lustobject misbruikt wordt, en dat is in de kelder van mister Dinner zéker het geval.
 

Einde van deze pagina.