Album: Het leven van Flora

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.127
Titel: Het leven van Flora
(Titel) Aanvulling: in kleur
Type:Softcover
Status: Mogelijk beschikbaar   ( Bestel )
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Coq
Prijs (1e druk): Ä 7,85
Info: Flora was vast van plan een gewoon leventje te gaan leiden. Haar vriend, Valery-George, heeft alles in zich om later bankdirecteur te worden. Ze mag hem graag en trouwt met hem. Echter, zijn vriend, RafaŽl, komt op het huwelijksfeest verwarring brengen in haar leventje. Haar man valt op zijn huwelijksbed in slaap omdat hij niet zo goed tegen de champagne kan....zodat RafaŽl de kans krijgt de bruid te ontmaagden in hetzelfde bed waarin de bruidegom zijn roes uitslaapt!
De volgende dag is de bruidegom blij dat hij kennelijk in staat is geweest zijn jonge vrouwtje te ontmaagden, ook al kan hij zich er niets meer van herinneren.
Aankomend bankdirecteur Valery-George heeft nauwelijks tijd voor zijn vrouw Flora, maar zolang RafaŽl in de buurt is is dat geen probleem. RafaŽl is een perfecte minnaar. Tot hij op een dag zijn goede vriend Jacques erbij haalt en Flora overhaalt tot een spannend trio. Daarna worden er steeds meer vrienden van RafaŽl bij hun seksleven betrokken.....te laat heeft Flora in de gaten dat ze inmiddels een luxe hoer is geworden, waarbij RafaŽl al het geld opstrijkt. Als RafaŽl dan ook nog haar man gaat chanteren loopt het opeens allemaal erg slecht af....en is Flora gedwongen een boek over haar seks belevenissen te schrijven, teneinde toch nog wat geld te verdienen.
 

Einde van deze pagina.