Album: De ontvoering van Fiona

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.125
Titel: De ontvoering van Fiona
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Foster
Prijs (1e druk): € 7,85
Info: Fiona is een luxe hoer. We hebben al met haar kennis kunnen maken in het verhaal FIONA (Zwarte reeks deel 88).
Als veelgevraagd call-girl deinst ze voor geen enkele opdracht terug, waardoor ze een hoop geld verdient, maar ook wel een beetje extra risico loopt. Dat ze inderdaad risico loopt beseft ze helaas pas op het moment dat het te laat lijkt te zijn.
Een rijke, oude, impotente gek heeft haar voor veel geld gehuurd alleen maar om te kunnen kijken hoe Fiona door zijn chauffeur geneukt wordt. Zelf is hij namelijk impotent.
Op het moment dat hij besluit dat zijn chauffeur met zijn flinke gereedschap ook het kontgaatje van Fiona binnendringt, weigert Fiona dat, een weigering die haar ernstig in de problemen brengt, want voor straf wordt ze door het tweetal opgesloten in de kelder van het kasteel waarin de man woont. Ze wordt vastgebonden en met zweepslagen probeert men haar op andere gedachten te brengen.
Het ziet er niet al te best uit voor Fiona, tot ze plotseling bevrijd wordt door de vrouw des huizes: gravin Elvira.
Fiona denkt dat haar ongeluk nu voorbij is, maar helaas, niets is minder waar. De perverse gravin vertroetelt haar wel, maar tegelijkertijd vergrijpt ze zich aan de vaste vriend van Fiona, die ze onder valse voorwendsels naar het kasteel heeft laten komen.
Achtereenvolgens moet Fiona toezien hoe de gravin haar vriend verkracht, en vervolgens moet ze toestaan dat de gravin naar het stel gaat zitten kijken als ze haar vriend verplicht moet neuken.......en de impotente oude baas zit er ook nog bij.
Fiona neemt het besluit dat Elvira haar straf zal krijgen.....
 

Einde van deze pagina.