Album: Drie musketiers

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.119
Titel: Drie musketiers
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Mancini (Magnelli)
Uitgekomen (1e druk): Week 47, 1997
Prijs (1e druk): fl. 16,50
Info: Het verhaal van de Drie Musketiers werd geschreven door Alexander Dumas in 1844. Maar ........was dat wel het volledige verhaal? Konden de drie musketiers echt alleen maar goed overweg met hun degens, of hadden ze ook nog een andere "wapenstok"?
Tekenaar Mancini ging op onderzoek uit de ontdekte een geheel nieuwe kant van de heldendaden van de drie musketiers.
De drie musketiers waren natuurlijk opvallende verschijningen in Parijs en omgeving. Heel wat meisjes wilden daarom met plezier hun "blanke sabel" uit hun broek "toveren". En omdat de musketiers nu eenmaal geleerd hadden om altijd gehoor te geven aan de smeekbeden van een vrouw, konden ze dat natuurlijk nooit weigeren. Het was in die tijd trouwens toch een "Poel des Verderfs" aan het Franse Hof. De koning zelf lustte ook heel wat vrouwtjes en zelfs mannetjes. Die schandknaapjes leende hij meestal van de kardinaal, die zich helemaal omringd had met schandknapen. Omdat de musketiers moesten proberen te ontdekken of de kardinaal van plan was de koning van de troon te stoten, moesten zij ook veelvuldig deze schandknaapjes bevrediging schenken om achter de geheimen van de kardinaal te kunnen komen.
Ter bestrijding van het onrecht, wat hun officiële taak was, konden ze zodoende volledig profiteren van de sexuele geneugten die aan het Franse Hof beschikbaar waren. Het was haast vanzelfsprekend dat ze daarbij flink aangemoedigd werden door de dames aan het hof, die liever genomen werden door een stevige paal van een Musketier dan door een slap lulletje van de een of andere oude graaf of hertog. Dat de degens van de drie Musketiers zodoende vrij vaak vervangen werden voor hun eigen forse "wapenstok" wordt in de versie van Alexander Dumas niet verteld, die aanvulling vind je, rijk geïllustreerd, in deze versie van DE DRIE MUSKETIERS.
48 pagina's, kleur
Prijs: fl. 16,50
 

Einde van deze pagina.