Album: Janice 3: Slavin Janice

Reeks: Zwarte reeks
Nummer:1.117
Titel: Janice 3: Slavin Janice
Type:Softcover
Status: Onbestelbaar
Uitgever(s): Sombrero
Auteur(s): Erich von Götha
Uitgekomen (1e druk): Week 26, 1997
Prijs (1e druk): fl. 16,50
Info: Door het plegen van abortus is Janice veroordeeld tot de doodstraf. Haar leven wordt gered door burggraaf Vauxhall, die haar echter blijkt te gebruiken als zijn sex-slavin.
Het leven van Janice is op die manier een hel geworden, hoewel ze steeds vaker merkt dat alle sexuele vernederingen die ze moet doorstaan eigenlijk toch best lekker zijn. Nadat ze verplicht wordt te trouwen met Lord Mitchcombe en haar vriend vervolgens woedend haar "man" vermoord, dreigt ze weer volledig in handen van de burggraaf te komen.
Vauxhall verkracht haar meteen na de begrafenis in de koets waarmee ze naar haar huis rijdt en laat haar merken dat vluchten zinloos is.
Toch merkt de burggraaf dat hij weinig kans krijgt om opnieuw zijn sexuele lusten op Janice te bevredigen. In plaats daarvan bezoekt hij ieder bordeel in de omgeving.
Janice is door de erfenis van haar man welgesteld geworden, zij maakt een plan om te vluchten. Burggraaf Vauxhall, die nóg liever haar geld heeft dan haar heerlijke lichaam besluit echter dat hij haar zal vermoorden.....nadat hij haar eerst boven een vuurtje roostert teneinde een verklaring te krijgen dat hij haar enige erfgenaam zal zijn. Net op dat moment komt haar vriend Richard haar redden. Nu hij door de moord op haar "man" Lord Mitchcombe toch al gezocht wordt als moordenaar, besluit hij zijn vriendin Janice ook te redden uit de handen van de burggraaf door ook hém te vermoorden. Tijdens het gevecht valt de burggraaf zelf in het vuur waarop hij Janice tot haar testament dwong en verbrand levend. Richard wordt echter ook gedood tijdens het gevecht. Janice verbrand haar onvrijwillige testament en gaat op weg naar een nieuw leven....in Frankrijk. Zouden de sexuele kwellingen nu voor altijd voorbij zijn?
48 pagina's, kleur
Prijs: fl. 14,50.
 

Einde van deze pagina.